Nærmiljøet

Hva skjer i Sivil-Saras Eventyrbarnehage?

Sivil-Sara tar deg med på jevnlige gårdsbesøk der du får nærkontakt med dyr og livet på en gård.

 

Sivil-Sara elsker å være ute i naturen og tar deg med på tureventyr i skog og mark for at du skal knytte bånd og bli glad i naturen og friluftsliv. Vi har, takket være kjempeinnsats fra foreldre og ansatte i Samarbeidsutvalget, en stor og fin trelavvo i den gamle hoppbakken 200meter unna barnehagen. Hit går hele barnehagen hver mandag, og barna blir hentet der. De barna som sover, sover i hengekøyer ute eller inne i lavvoen avhengig av været.

 

Sivil-Sara er opptatt av at du skal få bevege deg mest mulig i et variert bevegelsesmiljø, slik at du kan utvikle god kroppsbeherskelse. Derfor bruker

Sivil-Sara salen i Basheim til turning, og disponerer ellers det store inngjerda området rundt barnehagen med lekeapparater og graslagt idrettsbane. Skogsterreng med tilrettelagte leirplasser, lysløype og skøyteis som egner seg til allsidig lek og fysisk utfoldelse.

 

Sivil-Sara er glad i musikk, teater, kunst og spennende fortellinger, lokale krefter i nærmiljøet vil bidra til å gjøre dette til en del av hverdagen for deg som går i barnehagen hennes.

Satsingsområder:

- Friluftsliv

- Fysisk fostring

- Kulturaktiviteter: teater/kunst/musikk

 

"Eventyr, undring, lek og læring i trygge omgivelser"

 

Sivil-Saras eventyrbarnehage har fokus på opplevelser og ressurser i nærmiljøet.